Tehnicianul FCSB, Mihai Teja, şi-a felicitat jucătorii pentru victoria cu CS Universitatea Craiova, subliniind că la echipa roş-albastră fiecare meci este important şi decisiv.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Îi felicit pe jucători, le mulţumesc fanilor, când ai asemenea atmosferă joci cu inima. Jucătorii au dat totul azi. La noi orice meci este important, este decisiv, se vrea campionatul, se vrea un trofeu, dar mă bucur că juătorii au calitate mare şi lucrurile ies uşor-uşor.  Am atacanţi foarte buni, Hora, Gnohere şi Rusescu, mi-e greu să aleg, contează şi antrenamentele, îi văd foarte bine cum se mişcă. Azi şi-au făcut treaba, sunt jucători cu calitate. Sper ca şi ei să înţeleagă că pot avea inspiraţie, dar pot să şi greşesc. Craiova este o echipă puternică, bună, joacă fotbal, se deschide, meciurile cu ei sunt un spectacol. Cât priveşte golul anulat al lui Benzar, de pe bancă e greu să vezi linia ofsaidului, dar din cât am înţeles a fost gol. Am câştigat acum şi e mai uşor, dacă nu era complicat. Nu ar trebui ca erorile de arbitraj să facă diferenţa",  declarat Teja, la Digisport.

Formaţia FCSB a învins, duminică seară, pe Arena Naţională, cu scorul de 3-2 (2-2), echipa Universitatea Craiova, într-un meci din etapa a treia a play-off-ului Ligii I.

Au marcat Hora ‘8, Man ’30 şi Gnohere ‘71 pentru gazde, respectiv Bancu ’23 (penalti) şi Cicâldău ‘45+2 pentru oaspeţi.

În minutul 55, un gol marcat de Benzar a fost anulat pentru ofsaid.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.