Antrenorul FCSB, Mihai Teja, a declarat că elevii săi sunt supăraţi pentru că nu au reuşit să câştige cu CFR Cluj, deoarece simţeau că se putea mai mutl decât scorul de 0-0 înregistrat. Tehnicianuul şi-a felicitat jucătorii pentru atitudinea arătată.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Se putea mai mult, ne doream mai mult, doream să câştigăm, am venit să câştigăm. Felicit jucătorii pentru atitudine, au avut o atitudine bună. Nimic nu este terminat, mai sunt cinci etape şi se poate întâmpla orice. Suntem acolo, suntem în cărţi, era mult mai bine să câştigăm, dar am jucat, totuşi, în deplasare, cu o echipă bună, organizată, care nu riscă nimic şi s-a terminat egalitate. Ne-am dorit mult să riscăm, am încercat, am schimbat ofensiv cât am putut, toţi jucătorii pe care i-am avut pe bancă, dar nu s-au creat foarte multe ocazii pentru că nu este uşor şi CFR  este o echipă foarte bine organizată, nu îţi lasă spaţii, nu intră într-un joc deschis, dar noi avem încredere că se poate întâmpla orice. Băieţii sunt un pic supăraţi în vestiar că nu au câştigat, au simţit că pot mai mult, dar asta este. Luăm meci cu meci. Eu cred că putem să câştigăm acasă împotriva lor, cu titlul pe masă, cu siguranţă vor fi şi suporterii în număr mare alături de noi. Bizonul era obosit, de aceea l-am schimbat. Cred că am controlat în totalitate prima repriză, cei de la CFR s-au apărat foarte bine în 20, 30 de metri, nu ne-au lăsat spaţii foarte multe, ştiam că sunt o echipă care abia aşteaptă să joace pe contraatac şi aşteaptă fazele fixe. A doua repriză ne-am dorit, dar n-am reuşit, n-am putut mai mult. Nu se schimbă nimic (n.r. - în privinţa şanselor la titlu), trebuie să câştigăm toate cele cinci meciuri rămase. Dacă le câştigăm pe toate, sunt şanse. Pintilii nu era sută la sută, nu a putut să evolueze astăzi, şi-a dorit foarte mult, dar nu am vrut să riscăm. Este mai bine să-l avem în celelalte cinci etape", a declarat teja, la DigiSport.

Liderul CFR Cluj a remizat, duminică seară, pe teren propriu, scor 0-0, cu a doua clasată, FCSB, într-un meci din etapa a cincea a play-off-ului Ligii I.

Clujenii au 38 de puncte, iar FCSB are 35. Pe locul trei este Universitatea Craiova, cu 30 de puncte.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.