Tenismanul Horia Tecău a declarat, marţi, că ar face o pereche foarte puternică alături de Simona Halep în proba de dublu mixt de la Jocurile Olimpice de vară de la Tokyo, din 2020.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Am fi foarte puternici împreună la mixt. Acum important este să ne ocupăm de primii paşi, important este să fim sănătoşi. În 2016 am jucat cu Irina Begu, am fost stors fizic, mai ales că am jucat după finala la dublu. Dar acum cred că putem mai mult, mi-ar plăcea să fac acest lucru cu Simona. Cel mai important este ca toată echipa să creadă că putem obţine o medalie. Important este ca toată lumea să creadă în acest lucru. Trebuie să visăm, să credem în şansele noastre, să ne gândim la medalii. Nu contează doar acea săptămână, ci tot acest parcurs", a declarat Tecău.

Horia Tecău a fost prezent, marţi, la sediul COSR, unde a fost prezentat lotul olimpic de tenis, format din 12 sportivi, între care se mai află Simona Halep, Irina Begu, Mihaela Buzărnescu, Florin Mergea, Marius Copil, Sorana Cîrstea, Ana Bogdan, Monica Niculescu, Irina Bara, Alexandra Dulgheru, Raluca Olaru.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.