Preşedintele Ligii Spaniole de Fotbal, Javier Tebas, a declarat că vrea ca LaLiga să se reia la 11 iunie cu un meci în memoria victimelor coronavirusului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Primul meci din LaLiga ar putea avea loc joi, 11 iunie. Ar fi pentru noi o mare bucurie să avem doar un singur meci în acea zi, în care să se joace exclusiv pentru întreaga Spanie, într-un fel de adio faţă de tot ce s-a întâmplat în ultima vreme. Dar totul va depinde de antrenamente, ar putea fi la 12, 13 sau 14 iunie. Dar sperăm ca va fi la 11 iunie", a declarat Tebas.

Premierul Spaniei, Pedro Sanchez, a declarat, sâmbătă, că prima divizie de fotbal, întreruptă de pandemia de coronavirus, se va relua din săptămâna care începe la 8 iunie, astfel că LaLiga va fi al doilea campionat important din Europa care îşi reia meciurile, după Bundesliga.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.