Olympique Lyon, grupare la care evoluează portarul Ciprian Tătăruşanu, l-a dat afară pe antrenorul brazilian Sylvinho, din cauza reuzltatelor slabe înregistrate în Ligue 1, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Sylvinho, 45 de ani, a venit în mai la Lyon, odată cu directorul sportiv Juninho, în locul lui Bruno Genesio, fără să aibă o experienţă de principal, fiind secund la Cruzeiro, la Inter Milano, când echipa italiană era pregătită de Roberto Mancini şi la naţionala Braziliei, sub conducerea lui Tite.

Brazilianul s-a remarcat când a stabilit că portarul Anthony Lopes va fi titularul incontestabil, iar Tătăruşanu, nou-venit în club în această vară, va fi rezervă. Şi internaţionalul român nu a primit nicio şansă de a apăra în acest sezon, în care Lyon are un parcurs dezastruos, fiind pe locul 14, după nouă etape, cu două victorii şi trei egaluri.

Evenimente
20 mai - Evenimentul News.ro “Energy Road - Energie la tine acasă”. Parteneri: AS & Partners, FPPG, Delgaz Grid, Hidroelectrica, Nuclearelectrica, Premier Energy, Romgaz
30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
4 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield
6 iunie - Maratonul Energiei

Înfrângerea suferită, duminică, în derbiul cu Saint-Etienne, scor 0-1, a fost decisivă în îndepărtarea tehnicianului.

Până al numirea unui alt antrenor, echipa va fi pregătită de secundul Gerald Baticle, sup supervizarea lui Juninho.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.