Portarul Ştefan Târnovanu a declarat, joi seară, după meciul pierdut de FCSB cu 0-5 în faţa echipei Silkeborg, că îi este ruşine.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Nu prea ar mai fi nimic de spus, îmi pare rău pentru cum s-a desfăşurat meciul, mie unul îmi e ruşine, nu credeam că echipa noastră poate trăi aşa ceva vreodată, dar am început meciul foarte rău, am luat două în primele şapte minute. În prima repriză, din trei şuturi au avut trei goluri, aşa s-a decis soarta meciului. Când iei 5 goluri din 6-7 şuturi rămâne un moment trist, dezamăgitor, mergem înainte, sperăm ca în campionat să facem o treabă mai bună şi să câştigăm. Mă motivez pentru meciul din campionat ca şi până acum, fiecare meci îl tratez cu seriozitate, mă antrenez şi dau tot ce am mai bun. O să vedem dacă mai pot dormi, sunt dezamăgit, frustrat, supărat. Nu mai e nimic de zis. Trebuie să câştigăm şi în campionat, să legăm mai multe victorii la rând şi să ne ridicăm din acel loc. Îmi pare rău şi pentru suporteri, care au venit până aici şi cei de acasă, e dezamăgitor”, a spus Ştefan Târnovanu, potrivit sport.ro.

Echipa FCSB a fost învinsă, joi seară, în deplasare, cu scorul de 5-0, de formaţia daneză Silkeborg, într-un meci contând pentru grupa B din Conference League.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.