Poliţia braziliană a recomandat deschiderea urmăririi penale pentru Najila Trindade Mendes de Sousa, tânăra care îl acuză pe Neymar că a violat-o la Paris, informează AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Anchetatorii au găsit indicii de denunţ calomnios şi extorcare, a anunaţt, marţi, secretariatul de securitate publică din Sao Paulo, într-un comunicat.

Acum este rândul parchetului să stabilească dacă recomandă inculparea femeii de 26 de ani, decizia finală urmând a fi luată de un judecător.

Parchetul din Sao Paulo a anunţat, la începutul lunii trecute, că nu dispune de dovezi suficiente pentru a-l inculpa pe atacantul Neymar în cazul în care este acuzat de viol.

Internaţionalul brazilian Neymar este acuzat de Najila Trindade că ar fi violat-o, în 15 mai, la Paris. Starul brazilian al echipei Paris Saint-Germain ar fi întâlnit-o pe femeie prin Instagram. Tânăra s-a deplasat în Franţa pentru a se întâlni cu fotbalistul. Ea a fost cazată în hotelul Sofitel Paris Arc Du Triomphe. La 15 mai, în jurul orei 20.00, jucătorul ar fi venit beat la hotel şi, după ce au fost cei doi un timp afectuoşi, Neymar ar fi devenit violent şi ar fi violat-o pe femeie. Tânăra a notat în plângere că a revenit în Brazilia la 17 mai, că era foarte afectată şi i-a fost teamă să depună plângere imediat.

Neymar şi-a susţinut nevinovăţia, afirmând că actul sexual a fost unul liber consimţit şi că a căzut într-o capcană, pentru a fi obligat să-i dea bani femeii.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.