Fundaşul Stelei, Gabriel Tamaş,a fost prezent la meciul de rugby dintre Steaua şi Dinamo, din Cupa României, şi a avut un conflict cu mai mulţi fani dinamovişti, subliniind că aceştia are trebui să-şi vadă de treabă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Dacă au ceva cu mine să îmi zică mie, despre mine, nu despre familia mea. Sunt nişte nesimţiti, nici nu vreau să îi mai văd de acum încolo! Mie nu imi e frică de ei, nu mi-e frică şi nu mi-a fost niciodată. Să se ia de familia mea nu este normal. Eu sunt vinovat că am semnat cu cine am semnat şi fac ceea ce vreau, pentru că e viaţa mea. Să îşi vadă de treabă, să se ducă să bea cât vor, ca ei sunt nişte beţivi, nu noi, fotbaliştii", a spus Tamaş, conform Dolce Sport.

Despre lupta la titlu, Tamaş a spus că Steaua poate câştiga: "Avem emoţii şi puţină presiune, pentru ca Astra joacă bine şi nu pierde. Eu zic ca până la sfârşit, având lotul pe care-l avem, vom câştiga titlul".

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.