Rusoaica Svetlana Varganova, vicecampioană olimpică la nataţie în 1980, a fost arestată la Goa, în India, pentru că ar fi implicată într-o reţea de trafic de droguri, relatează The Indian Express.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În afară de Varganova au mai fost arestate două persoane, dintre care una este fost poliţist.

Operaţiunea Biroului pentru Narcotice a durat două săptămâni. Au fost confiscate mai multe tipuri de droguri şi sume de bani.

Varganova a fost implicată în traficul de droguri în Arambol şi în zonele apropiate acestei localităţi. Ea a fost interceptată în 14 aprilie în Arambol, ceea ce a dus la confiscarea a 5 grame de droguri. În timpul investigaţiei, s-a descoperit că un localnic numit Akash colabora cu un şef rus al reţelei.

În 28 aprilie, Akash a fost arestat la Arambol având în posesie peste 30 de grame de droguri şi o sumă semnificativă de bani. În aceeaşi zi, un cetăţean rus numit Andre a fost arestat, de asemenea asupra sa găsindu-se o cantitate semnificativă de droguri. Ulterior, de la locuinţa lui Andre s-au confiscat droguri, bani, laptopuri, telefoane mobile şi documente false. Andre este fost poliţist şi a înfiinţat reţeaua de trafic de droguri în Goa în urmă cu mai mult timp.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.