Firicel Tomai, fostul antrenor al Simonei Halep, crede că dacă suspendarea Simonei va fi redusă la un an, românca va reveni pe teren, dar dacă va rămâne de trei sau patru ani, atunci sunt şanse minime ca Halep să revină în activitate, în 2025 sau 2026.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Eu cred că Simona mai are o singură şansă, care include o variantă de atac la TAS. Dacă cei de acolo îi vor reduce pedeapsa la un an de zile ar fi foarte bine. Mi se pare greu, dar sunt şanse. Dacă i se va reduce la doi ani, acolo e discutabil dacă mai stă şi mai încearcă să revină. Dar dacă rămân trei ani sau patru ani, nu cred că Simona va mai vrea să aştepte. E foarte greu să revii. Are şi ea viaţa ei, nu poţi să stai să aştepţi patru ani. Eu sunt şocat pentru că ştiam că lucrurile sunt bune, are o apărare bună şi că o să fie bine. Acum aflu însă că e vorba de patru ani. Nu mă aşteptam la patru ani. Şi sunt convins că nici ea nu se aştepta. Aţi văzut că în ultimul timp era mai bine dispusă, mai veselă. E şocant. Cred că TAS îi va reduce. Dar nu e o garanţie”, a declarat Firicel Tomai pentru TVR.

Simona Halep a fost suspendată patru ani, ca urmare a unor încălcări ale Programului Anti-Doping în Tenis (TADP).

Decizia a fost anunţată marţi de Agenţia Internaţională de Integritate a Tenisului (ITIA), iar românca a precizat că va face apel la Tribunalul de Arbitraj Sportiv (TAS).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.