Suporterul echipei Birmingham City care l-a lovit pe căpitanul formaţiei Aston Villa la derbiul local din Championship a fost condamnat, luni, la 14 săptămâni de închisoare cu executare, informează BBC.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Agresorul a mai primit zece ani interdicţie pe stadioanele din Marea Britanie şi o amendă de 350 de lire sterline (aproape 410 euro). Clubul Birmingham City i-a interzis pe viaţă accesul la meciurile echipei favorite.

Paul Mitchell, 27 de ani, din Rubery, Worcestershire, a intrat pe teren şi l-a lovit în ceafă pe Jack Grealish, în minutul 10 al meciului de duminică. 

Grealish, care în momentul pătrunderii fanului pe teren era cu spatele la el, s-a prăbuşit pe gazon din cauza violenţei loviturii primite.

Suporterul a fost prins de stewarzi şi scos de pe teren. În timp ce se îndrepta către marginea terenului, fanul respectiv făcea bezele către public.

Jack Grealish a continua meciul şi a marcat golul care a adus victoria oaspeţilor cu 1-0, în minutul 67.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.