Suporterii suedezi au epuizat stocurile de bere din Nijnîi Novgorod, după ce echipa lor naţională a învins, luni, Coreea de Sud, cu 1-0, în primul meci al Grupei F a Cupei Mondiale.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Reprezentativa Suediei participă pentru prima dată după 12 ani la un turneu final al Cupei Mondiale şi este însoţită de aproximativ 7.000 de fani. Până la ora primului meci, ei deja "subţiaseră" stocurile de bere din centrul oraşului.

"În unele locuri nu se mai găsea bere ieri. Oraşul nu mai găzduise ceva de asemenea amploare înainte, aşa că au fost luaţi prin suprindere", a declarat, marţi, şeful securităţii din cadrul Federaţiei Suedeze de Fotbal, Martin Fredman, pentru Sportbladet, citat de site-ul thelocal.se.

Situaţia a devenit mai "gravă" după victoria Suediei.

"În centrul oraşului nu se mai găsea bere după succesul Suediei. Numai asta arată cât de mulţi suntem aici şi ce atmosferă de pretrecere este", a spus un fan, Carl Eriksson.

Acum, suporterii suedezi vor trebui să călătorească 2.000 de kilometri, până la Soci, unde echipa lor favorită va evolua, sâmbătă, cu Germania, în etapa a doua a grupei.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.