Echipa Dinamo Bucureşti a învins sâmbătă seara, în deplasare, scor 3-2, formaţia FC Voluntari, într-un meci din etapa a şasea a Superligii. Sigurjonsson a ratat penalti în minutul 90+7.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Deşi Dinamo a avut iniţiativa în primele 20 de minute, FC Voluntari a deschis scorul în minutul 18, după un corner bătut de Doru Andrei, Nemec a prelungit cu capul şi Matricardi a înscris.

Dinamo a concretizat dominarea din teren în minutul 24. Costin a pasat din careu pentru Gregorio, care a egalat cu un şut din suprafaţa de pedeapsă. Bucureştenii au preluat conducerea în minutul 46, la golul reuşit de Cristian Costin din pasa lui Ahmed Bani. Gazdele au egalat prin veteranul Nemec, care a trimis în plasă o pasă a lui Boboc, în minutul 80. Dinamo a forţat şi Larrucea a înscris golul victoriei pentru alb-roşii, în minutul 90, dar golul a fost validat după trei minute, după consultarea VAR. Voluntari a primit penalti, după o altă fază verificată de VAR, însă Sigurjonsson a şutat pe lângă poartă în minutul 90+7 şi Dinamo a reuşit a doua victorie a sezonului. Bucureştenii sunt pe locul 7, cu 7 puncte, în timp ce FC Voluntari are 9 puncte, pe locul 4.

FC VOLUNTARI: Vâlceanu – Ricardinho (Dumiter 74), Matricardi, Armaş, Aliji - R. Boboc, V. Raţă (M. Răduţ 65), Crepulja, Doru Andrei - Sigurjonsson, Nemec (A. Munteanu 83). ANTRENOR: Ilie Poenaru

DINAMO: Golubovic - Moura, Patriche, Homawoo, Amzăr - Bena – Bani (Ilic 76), Larrucea (Iglesias 90), Politic, Cr. Costin (Borcea 90) – Gregorio (Hakim Abdallah 87). ANTRENOR: Ovidiu Burcă

Cartonaşe galbene: Homawoo 2, Ovidiu Burcă 45, Bena 84

Arbitri: Radu Petrescu - Mircea Mihail Grigoriu, Mihai Marius Marica - Andrei Moroiţă

Arbitri VAR: Sorin Costreie - Marius Cristian Marchidanu

Observator: Irina Mîrţ

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.