Echipa Farul Constanţa a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 2-1, formaţia Rapid Bucureşti, în ultima etapă a sezonului regular.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

La Ovidiu, oaspeţii au fost cei care au deschis scorul, prin Sefer, şut de la marginea careului în minutul 14. Echipa lui Gheorghe Hagi a egalat după numai şapte minute, prin golul lui Artean, care a marcat cu o lovitură de cap. Alibec a trimis în bară în minutul 37, apoi acelaşi jucător a înscris, dar reuşita nu a fost validată din cauza unei poziţii de ofsaid. Farul a înscris totuşi golul victoriei în minutul 50, când Horaţiu Moldovan a gafat la şutul lui Mazilu. Victorie cu 2-1 pentru Farul, care încheie sezonul regular pe prima treaptă a podiumului Superligii.

FARUL CONSTANŢA: Aioani - Kiki, Larie, M. Popescu, Borza (Sîrbu 76) - Artean, Nedelcu (Doukoure 62), Grameni – Alibec (Casap 82), L. Munteanu (V. Morar 46), A. Mazilu (Criciuma 62). ANTRENOR: Gheorghe Hagi

RAPID: H. Moldovan - Onea, D. Grigore, Săpunaru, Junior Morais - Kait, Crepulja, Emmers (Costache 74), Sefer (Pănoiu 82) - Dugandzic, Luckassen (Papeau 62). ANTRENOR: Adrian Mutu

Cartonaşe galbene: Aioani 28, V. Morar 61 / Kait 73

Arbitri: Sebastian Colţescu - Radu Ghinguleac, George Neacşu - Ionela Alina Peşu

Arbitri VAR: Horia Mladinovici - Adrian Popescu

Observator: Liviu Ciubotariu

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.