Echipa Dinamo Bucureşti a încheiat la egalitate, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Petrolul Ploieşti, într-un meci din etapa a şaptea a Superligii. Ambele goluri ale partidei au fost marcate în urma unor gafe ale apărătorilor celor două echipe.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul a început cu accidentarea lui Cristian Costin, care însă s-a restabilit şi a revenit pe teren. În minutul 13 meciul a fost întrerupt pentru două minute, din cauza fumului degajat de efectele pirotehnice ale galeriei oaspeţilor. Goncalo Gregorio a profitat în minutul 22 de o gafă a lui Doua, care a respins cu pieptul la centrarea lui De Moura, şi a deschis scorul pentru Dinamo. Ploieştenii au egalat după o gafă a apărării dinamoviste. Ilic a cerut mingea de la portarul Golubovic, însă a fost deposedat de Seto, a urmat o pasă în careu pentru Jair, care a prelungit până la Zoran Petrovic şi acesta a înscris, în minutul 37.

Ultima fază importantă a meciului s-a derulat în minutul 86, când Mihai Roman a trimis balonul în transversală, cu o lovitură de cap. S-a încheiat 1-1 şi Petrolul este pe locul 4, cu 12 puncte, iar Dinamo se află pe locul 8, cu 8 puncte.

DINAMO: A. Golubovic - Patriche, Q. Bena, Homawoo - G. De Moura, A. Bani (Ghezali 53), C. Ilic (I. Roşu 78), Amzăr - Cr. Costin (G. Creţu 79), Gregorio (Hakim Abdallah 68), D. Politic. ANTRENOR: Ovidiu Burcă

PETROLUL: Zima - Papp, Meijers, Ţicu - Doua, Hanca (Dumitriu 88), Seto, Jair, Musi (M. Constantinescu 75) - Z. Petrovic (M. Roman 69), G. Grozav (Diomande 74). ANTRENOR: Florin Pârvu

Cartonaşe galbene: A. Bani 28, D. Politic 77 / Hanca 45+5, M. Roman 86, Meijers 90+2

Arbitri: Iulian Călin – Vasile Marinescu, Daniel Mitruţi – Viorel Flueran

Arbitri VAR: Adrian Cojocaru - Cosmin Vatamanu

Observator: Nicolae Marodin

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.