Echipa CFR Cluj a învins luni seara, în deplasare, scor 4-3, formaţia Universitatea Cluj, în ultimul meci al etapei a şasea din Superligă. U Cluj a condus cu 2-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Universitatea Cluj a avut o primă repriză excelentă, în timp ce echipa lui Andrea Mandorlini s-a bazat, în primul rând, pe portarul Răzvan Sava. Universitatea a deschis prin Ianis Stoica – în minutul 10, la o pasă primită, în careu, de la Oancea. Şepcile Roşii au majorat diferenţa de pe tabelă în minutul 39, la pătrunderea lui Chipciu, care i-a oderit un assist lui Ianis Stoica, şi acesta a reuşit dubla. La ultima fază a primei reprize, Otele a înscris pentru CFR şi la pauză a fost 2-1 pentru Universitatea.

Partea secundă a arătat o altă faţă a elevilor lui Mandorlini. În minutul 56 Otele a şutat în bară, balonul a mers pe linia porţii lovind şi cealaltă bară apoi a ricoşat în teren de unde Avounou l-a trimis în plasă. După trei minute Otele a ajuns singur cu portarul Iliev, însă s-a complicat şi nu a putut marca. În minutul 68 a înscris Ajeti, din pasa lui Otele şi CFR prelua conducerea cu 3-2. Dan Nistor a egalat din penalti, în minutul 78, după ce Ianis Stoica fusese faultat în careu de Kresic, însă CFR a făcut 4-3 în minutul 82, prin Jefte Betancor. Chiar dacă partida a fost prelungită cu 14 minute, Universitatea nu a mai reuşit să egaleze şi CFR s-a impus cu 4-3.

În clasament, CFR este pe locul 4, cu 10 puncte, iar Universitatea se află pe locul 12, cu 6 puncte.

U CLUJ: P. Iliev – D. Oancea (R. Dimitrov 79), Piţian, G. Miron (I. Filip 64), B. Mitrea, Vătăjelu (Tescan 79) - Nistor, Bic (Popadiuc 88), Chipciu – I. Stoica, D. Popa. ANTRENOR: Anton Petrea

CFR CLUJ: R. Sava - Mogoş, Ajeti, Kresic – E. Krasniqi, Avounou (Konoplyanka 86), Tachtsidis (R. Filip 90), Muhar, Camora – Bîrligea (Jefte Betancor 86), Otele (Morgan 85). ANTRENOR: Andrea Mandorlini

Cartonaşe galbene: R. Dimitrov 90+2, Chipciu 90+14 / Andrea Mandorlini 74, Kresic 75, Jefte Betancor 83, R. Sava 90+2

Arbitri: Sebastian Colţescu - Mircea Orbuleţ, Adrian Popescu - George Găman

Arbitri VAR: Andrei Chivulete - Andrei Constantinescu

Observator: Octavian Şovre

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.