Su-Wei Hsieh din Taiwan, locul 48 WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 6-3, 6-3, în 64 de minute de joc, pe Lara Arruabarrena din Spania, locul 88 WTA, calificându-se în turul al treilea al turenului de la Wimbledon.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În faza următoare, Hsieh va evolua cu Siomna Halep, locul I WTA, dacă românca va trece de Saisai Zheng, locul 126 WTA.

Jucătoarea din Taiwan este pentru a doua oară în turul al treilea, la Wimbledon. Ea a mai atins această fază, cea mai înaltă pe iarba londoneză, în 2012.

Halep a câştigat singurul meci disputat cu Hsieh, în 2013, în turul I al turneului de la Cincinnati, cu scorul de 6-7 (5), 6-1, 6-2.

Meciul Halep - Zheng a început pe Terenul 1. Partida anterioară, de simplu masculin, Marin Cilici, locul 5 ATP - Guido Pella, locul 82 ATP, s-a încheiat cu victoria argentinianului, cu scorul de 3-6, 1-6, 6-4, 7-6 (3), 7-5. Croatul, cap de serie numărul 3, a fost finalist la ediţia precedentă.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.