Directorul tehnic al FRF, Mihai Stoichiţă, a declarat, sâmbătă seară, după anularea meciului România – Norvegia, din grupele Ligii Naţiunilor, că ar fi fost mult mai bine ca tricolorii să câştige confruntarea pe teren.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”E o situaţie ciudată, deja mutăm fotbalul în alte zone. Nu e o mare bucurie, în niciun caz. Mult mai bine ar fi fost să câştigăm pe teren, dacă am fi putut. Nu ştiu ce s-ar fi întâmplat în România dacă ar fi fost aceeaşi situaţie, la ei a fost luată hotărârea de Ministerul Sănătăţii. Probabil ei sunt mai drastici în gestionarea acestei crize. UEFA sau România nu au niciun fel de influenţă asupra acestei hotărâri, a fost luată doar de către autorităţile norvegiene”, a spus Stoichiţă la Digi Sport.

Federaţia Română de Fotbal (FRF) a anunţat, sâmbătă seară, că meciul primei reprezentative cu Norvegia, care era programat duminică, în grupele Ligii Naţiunilor, nu se va mai disputa.

“UEFA ne-a informat că ‘în urma cazului pozitiv înregistrat în lotul Norvegiei şi după întâlnirea din această seară cu autorităţile guvernamentale, Federaţia din Norvegia nu va călători în România pentru a disputa partida din Liga Naţiunilor programată mâine. Astfel, partida România-Norvegia nu se va mai disputa’”, a precizat FRF.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.