Fostul director sportiv al FCSB Mihai Stoica a declarat, marţi, că Gigi Becali se înţelesese cu antrenorul italian Devis Mangia şi acceptase să nu intervină foarte mult la echipă.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Se înţelesese cu Mangia. Eu mi-am dorit foarte mult să vină Mangia. Nu a venit dintr-un motiv care nu are nicio legătură cu fotbalul şi nu îl discutăm, dar se înţeleseseră. Gigi cedase. Doar că aia a fost să fie. Şi atunci am căzut puţin, pentru că aveam foarte mare încredere în Mangia. Vorbisem cu Devis şi despre secunzi. Gigi şi-a dorit mult să vină Mangia. Sută la sută ar ceda, dacă ar veni un nume mare, Mircea Lucescu sau Răzvan Lucescu sau Cosmin Olăroiu. Dacă ei vin, s-ar da la o parte, sută la sută spun asta", a declarat Stoica, la Digi Sport.

După ce mijlocaşul Alexandru Chipciu l-a criticat pe Gigi Becali şi a deplâns plecarea lui Mihai Stoica de la FCSB, spunând că echipa nu ar fi ajuns pe ultimul loc în Liga I cu el pe bancă, fostul director sportiv s-a declarat dezamăgit de reacţia omului de afaceri: "Asta chiar m-a dezamăgit, pune mâna pe telefon şi întreabă: <Ce, mă, mă bârfeşti cu Chipciu?> Chestia asta nu mă aşteptam să o spună Chipciu, era atât de sincer, că aşa gândeşte. Chipciu e ca băiatul meu. E jucătorul de care m-am ataşat cel mai mult în cariera mea. Nu ştiu dacă zice incorect, îşi exprimă opinia. Acum, ce l-o fi apucat pe el să critice, e problema lui. Dar tu, Gigi, să ieşi să spui că nu-i vocea lui, că mă bârfeşte cu cineva, mă ataci pe mine... După ce că m-ai omorât cu Burcă şi Cestor, chiar nu e ok."  

Stoica a părăsit postul de director sportiv al FCSB la începutul lunii trecute, fiind înlocuit de Narcis Răducan.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.