Şi adversara Simonei Halep din finala de la Roland Garros, americanca Sloane Stephens, se bucură că sportiva română a reuşit să câştige un titlu de grand slam.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Cea mai bună jucătoare a câştigat. Eram bine în meciul meu, dar ea a putut să-şi ridice nivelul de joc. Să câştige aici a fost formidabil pentru ea. Sunt bucuroasă că în sfârşit are un titlu de Grand Slam. Indiferent de dificultatea parcursului şi de adversitate, există lumină la capătul tunelului. Să fii în finala unui grad slam este ceva special. Am jucat două şi am câştigat una. Astăzi, nu sunt mumţumită, dar sunt foarte mândră de mine şi optimistă pentru ce va urma. Iubesc suprafaţa rapidă, iarba şi zgura, nu am o suprafaţă favorită, este formidabil. Sper că voi continua să iau decizii bune şi sper să am rezultate bune la Wimbledon", a declarat Stephens, potrivit lequipe.fr.

Simona Halep, locul I WTA, a câştigat, sâmbătă, turneul de la Roland Garros, după ce a învins-o, în finală, cu scorul de 3-6, 6-4, 6-1, pe americanca Sloane Stephens, locul 10 WTA. În urma acestui succes, primul din carieră la un grand slam, Halep a devenit prima jucătoare română care câştigă un "major", după Virginia Ruzici, care s-a impus, în 1978, tot la French Open.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.