Jucătorul dinamovist Steliano Filip a declarat, miercuri seară, că îşi doreşte foarte mult să câştige Cupa României, subliniind că victoria cu FCSB este foarte importantă pentru fani.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Ne bucurăm că am câştigat, Cupa este un obiectiv pentru noi şi sunt bucuroşi că am mers mai departe. Îmi doresc enorm să câştigăm acest trofeu, ne-ar ajuta şi pe noi şi viitorul lui Dinamo. Meciul a fost dificil, ne bucurăm că am ieşit învingători. Fanii noştri sunt unici, datorită lor Dinamo este în viaţă. Ei merită totul şi împreună cu ei suntem mai puternici. Mă bucur să fac parte din această familie şi îmi doresc să ducem Dinamo mai departe", a declarat Filip la Digisport.

Dinamo s-a calificat în sferturile de finală ale Cupei României, după ce a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 1-0 (0-0), rivala FCSB, deţinătoarea trofeului.

A marcat: Nemec '55.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.