Secretarul general al LPF, Justin Ştefan, a declarat, vineri, la Pro X, că după părerea sa blocajul cu privire la implementarea sistemului VAR “ţine de un interes electoral”. El a lansat o invitaţie publică pentru organizarea unei întâlniri Între conducătorii FRF şi cei ai LPF.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cred că acest blocaj cu privire la VAR ţine de un interes electoral. La anul vor fi alegeri la FRF şi la LPF şi cred că în acest moment asistăm la o luptă care începe să aibă iz electoral. Îi transmit o invitaţie publică domnului Burleanu să ne întâlnim cu toţii, cei din conducerea FRF şi cei din conducerea LPF, să stăm de vorbă, să luăm legile şi regulamentele, să vedem ce trebuie să facă fiecare şi să ajungem la o decizie finală. Noi am apelat la FIFA şi le-am solicitat o mediere pentru a spune ce ei, deşi mi se pare ridicolă povestea, pentru a spune ei ce trebuie să facă Liga şi ce trebuie să facă federaţia. FRF trebuie să asigure formarea arbitrilor, are această obligaţie. FIFA până în acest moment a încercat să stea cât mai departe şi ne-a sugerat să găsim un numitor comun. Din păcate am văzut că nu găsim un numitor comun”, a spus Ştefan.

Joi, preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a acuzat LPF că nu se implică financiar în proiectul de implementare a VAR, dar vrea să conducă arbitrajul.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.