Echipele de handbal masculin Steaua Bucureşti şi Potaissa Turda vor evolua în turul 1 al Cupei EHF, iar HC Dobrogea Sud în turul 2 al competiţiei. Marţi şi-au aflat adversarele la tragerea la sorţi de la Viena.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Astel, în primul tur, Steaua Bucureşti va juca în compania formaţiei GRK Varazdin 1930 (Croaţia), iar Potaissa Turda se va confrunta cu Futebol Clube do Porto (Portugalia).

În turul secund, HC Dobrogea Sud o va întâlni pe învingătoarea din meciul dintre Talent Robstav M.A.T. Plzen (Cehia) şi Glasgow HC (Scoţia).

Meciurile din turul 1 vor avea loc în 1-2 şi 8-9 septembrie, iar cele din turul 2 în 6-7 şi 13-14 octombrie, pentru calificarea în turul 3. Acesta programează partide în 17-18 şi 24-25 noiembrie, cu tragerea la sorţi în 16 octombrie, după care urmează faza grupelor.

Partidele din grupe vor începe în 9 februarie 2019, iar tragerea la sorţi va avea loc 29 noiembrie. Sferturile de finală vor avea loc în 20-21 şi 27-28 aprilie (tragere la sorţi în 2 aprilie), iar Turneul Final Four între 17-19 mai (tragere la sorţi în 30 aprilie).

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.