Vicecampioana României la baschet masculin din 2018, Steaua Bucureşti, a fost învinsă pentru a patra oară în grupa E a FIBA Europe Cup, miercuri, pe teren propriu, de formaţia daneză Bakken Bears, scor 98-63 (53-34).

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Principalii marcatori ai partidei au fost Mandache 21 puncte, Spencer 16, pentru gazde, respectiv Carberry 19, Evans 16, pentru Steaua.

Anterior, Steaua a pierdut cele trei partide cu Bakken Bears 66-100, Z Mobile Priştina 81-87 şi cu Cherkaski Mavpi 64-90.

În următorul meci, steliştii vor juca tot în deplasare cu Z Mobile Priştina, în 13 noiembrie.

În grupa A, România este reprezentată de campioana en-titre, CSM Oradea, care nu a trecut de preliminariile Basketball Champions League şi a decis, conform regulamentului, să continue în grupele FIBA Europe Cup.

De asemenea, U Banca Transilvania Cluj nu a trecut de turul doi preliminar al FIBA Europe Cup şi a ratat faza grupelor în dubla dispută cu israelienii de la Ironi Ness Ziona.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.