Mijlocaşul Nicoale Stanciu a declarat, marţi, după meciul cu Insulele Feroe, că este dispus să vadă cu fostul preşedinte al LPF, Dumitru Dragomir, prima repriză a partidei anterioare, cu Suedia, ca să-i arate că nu a fost cel mai slab de pe teren. Stanciu s-a arătat deranjat de afirmaţia lui Dragomir, potrivit căreia jucătorul de la Al Ahli ar fi trebuit schimbat în minutul 30, cu Suedia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

”Aş vrea să vorbesc puţin despre meciul din Suedia, pentru că au fost multe discuţii după meci. Chiar nu am treabă cu nimeni şi nici nu aş vrea să pară că răspund cuiva, dar probabil că unii oameni au anumite interese şi nu înţeleg de ce. Dacă te uiţi pe cifrele Instat sau pe alte site-uri, notele pe care le-am primit au fost în primii cinci-şase jucători ai echipei, aşa că nu înţeleg de ce toată lumea a încercat să scoată în evidenţă că am făcut un meci slab. Am tot respectul pentru Dumitru Dragomir, dar e imposibil să zici că după 30 de minute trebuia să fiu schimbat. Şi Ilie Dumitrescu să zică la televizor că am fost printre cei mai buni în prima repriză, dacă nu cel mai bun. Am văzut declaraţia domnului Porumboiu, când a zis că prima repriză am făcut, am pasat, am driblat. OK, s-a întâmplat greşeala la gol, s-a scris că s-a luat gol din cauza lui Stanciu. Am explicat cum a fost faza, că Răzvan mi-a strigat că sunt singur şi nu a văzut nici el omul din spate şi din cauza asta am pierdut mingea. S-a luat al doilea gol din cauza lui Stanciu, îmi asum. Dar la primul gol, că s-a pierdut mingea la fel, în zona centrală acelaşi lucru, nu a mai zis nimeni nimic. Sunt vinovat, dar luaţi prima repriză, mă uit cu oricine. Nu zic că am fost cel mai bun de pe teren, dar nu poţi să zici că trebuia să fiu schimbat după 30 de minute. (n.r. - dacă l-au afectat acele declaraţii) Nu m-au afectat, pentru că după meci chiar am primit de la prieteni poze cu notele de pe un site din străinătate şi eram dintre titulari al patrulea. Nu mă ascund, am greşit la gol, a fost greşeala mea. Am încercat să o repar, tot eu am ajuns între fundaşii centrali şi, din nefericire, am respins o minge în centru. S-a vorbit prea mult că am luat gol pe greşeala aia. Primul gol a fost la fel şi nu a mai zis nimeni nimic. Altă chestie, eu vin la interviuri, lumea mă întreabă cum e în Arabia, eu încerc să vă răspund vouă, pentru că voi manipulaţi lumea şi oamenii la televizor. Dacă Dumitru Dragomir a zis că trebuia să fiu schimbat în minutul 30 şi 50 la sută dintre telespectatori nu se uită la meci, zic că Stanciu a fost cel mai slab, nu? Pentru că voi aţi dat pe toate site-urile ştirea asta, dar ce a zis Ilie Dumitrescu, care a făcut o analiză şi a zis că am fost cel mai activ în prima repriză, nu a dat nimeni. Nu par afectat, dacă nu iese cineva să mă apere, să spun lucrurile cum au fost, pentru că sunt cifre în acel meci şi nu am fost cel mai slab. Hai să merg cu Dumitru Dragomir să ne uităm la prima repriză şi să vedem cine a fost cel mai slab de pe teren. Nu vin să vorbesc cu presa, nu am vorbit cu presa de foarte mult timp. Nu am prieteni ziarişti ca să îmi dea note mari indiferent cum joc, nu am nimic. Nu intru la televizor să vorbesc ca alţii şi tocmai de aceea am venit acum să spun, pentru că nu o să mă mai vedeţi până când o să fiu obligat să vin la interviuri", a declarat, marţi, Stanciu, potrivit telekomsport.ro.

România a obţinut, marţi, prima victorie în preliminariile Euro-2020, învingând, marţi, la Cluj-Napoca, scor 4-1 (3-1), reprezentativa Insulelor Feroe, în etapa a II-a Grupei F. În primul meci, tricolorii au fost învinşi, sâmbătă, cu 2-1, în deplasare, de Suedia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.