Nicolae Stanciu a declarat, sâmbătă, după tragerea la sorţi a grupelor Euro-2024, că adversarele tricolorilor nu sun cele mai puternice care ar fi putut ieşi şi că tricolorii vor să continue parcursul bun de până acum.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Sunt echipe destul de puternice, dar nu sunt cele mai puternice echipe cu care puteam pica. La începutul tragerii mi-aş fi dorit să avem o grupă cu Portugalia şi Italia, n-am jucat niciodată împotriva lor. Suntem conştienţi unde suntem, suntem conştienţi că prin forţa grupului am reuşit să obţinem această calificare, de pe primul loc în grupă, şi ne dorim mult mai mult. Vrem să trecem de faza grupelor!”, a spus Stanciu pentru frf.ro.

Ianis Hagi spune că tricolorii se vor lupta de la egal la egal cu fiecare echipă din grupă. “Vrem să ne calificăm mai departe, dar fără să ne subestimăm adversarii. Suntem la Campionatul European, iar fiecare echipă care este aici şi-a câştigat dreptul prin muncă!”, a adăugat el.

Răzvan Marin a declarat că lupta în grupă va fi strânsă. “O grupă bună, o grupă echilibrată, chiar dacă Belgia pleacă favorită, dar cu siguranţă va fi o luptă strânsă. Îmi doresc să dăm totul pentru fiecare punct, pentru fiecare victorie, aşa cum am facut-o în preliminarii, iar la finalul celor trei meciuri să ne calificăm mai departe! Hai, ROMÂNIA!”

La Campionatul European din Germania, România va juca Grupa E, din care mai fac parte Belgia, Slovacia şi câştigătorea play-off-ului B (Bosnia şi Herţegovina – Ucraina / Israel – Islanda).

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.