Nicolae Stanciu a declarat, joi seară, după meciul cu Islanda, câştigat de naţionala României cu scorul de 2-0, că acest rezultat „înseamnă enorm” şi că pentru el şi colegii săi a fost şansa unei revanşe după eşecul înregistrat în urmă cu aproape un an în faţa islandezilor.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

„Înseamnă enorm acest rezultat, având în vedere că anul trecut nu am câştigat aici. Am vorbit mult între noi despre acea partidă. Ne-am dorit foarte mult să câştigăm acest meci în primul rând pentru noi. Am vorbit şi cu băieţi care nu au fost anul trecut şi le-am transmis ceea ce înseamnă pentru noi acest meci şi să ne luăm revanşa. Ştiu cât am suferit anul trecut când nu am reuşit să câştigăm aici. Este un schimb de generaţie, pentru că suntem, cel puţin de acum 5-6 ani mai cunosc foarte puţini jucători care vin constant, sunt jucători tineri care vin din spate, face tot posibilul să îi integrăm. Trebuie să avem mare grijă de ei şi răbdare. Viitorul nostru sună bine cu ei. Cred că astăzi am făcut un meci destul de bun. Şi nouă foarte puţină lume ne dădea şanse. Toată lumea sau majoritatea se aştepta să pierdem aici. Ne bucurăm că am câştigat, ne bucurăm pentru cei tineri, care au debutat. Aceşti jucători vor creşte şi mai mult. Victoria a fost pentru noi în primul rând, iar golurile sunt - de când s-a născut fetiţa mea - toate sunt pentru ea”, a spus Stanciu la Pro TV.

România a învins, joi, în deplasare, cu scorul de 2-0 (0-0), echipa Islandei, în etapa a IV-a a Grupei J a preliminariilor Cupei Mondiale din 2022. În acest meci s-a accidentat, probabil destul de grav, atacantul Denis Alibec.

Au marcat: Man '47, Stanciu '83.

În octombrie 2020, Islanda a învins România, pe teren propriu, cu scorul de 2-1, în semifinalele barajului pentru Euro-2020.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.