Fotbalistul echipei Slavia Praga, Nicolae Stanciu, care a înscris un gol la meciul de pe teren propriu cu Glasgow Rangers, scor 1-1, din prima manşă a optimilor Ligii Europa, a declarat că ar fi preferat ca rezultatul să fie 0-0.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“A fost un început foarte bun pentru noi. În special în prima repriză am jucat foarte bine şi ar fi trebuit să mai înscriem un gol. La final, aş fi preferat ca meciul să se termine 0-0, nu 1-1. A fost un meci mai dificil decât cel cu Leicester, pentru că toată lumea a crezut că vom pierde. Am fost mai concentraţi astăzi. Trebuie să jucăm mai bine în partida retur. Rangers este într-o situaţie mai bună datorită golului marca5 în deplasare, dar cred în continuare că ne putem califica”, a spus Stanciu, potrivit uefa.com.

Fotbalistul echipei Slavia Praga, Nicolae Stanciu, a înscris un gol în meciul terminat la egalitate, joi seară, pe teren propriu, scor 1-1, cu formaţia Glasgow Rangers, în prima manşă a optimilor de finală ale Ligii Europa. Partida a fost arbitrată de Ovidiu Haţegan.

Stanciu a marcat în minutul 7.

Ianis Hagi a pasat decisiv la golul oaspeţilor, înscris de Helander, în minutul 36.

Nicolae Stanciu a jucat până în minutul 76, iar Ianis Hagi până în minutul 63.

Returul va avea loc săptămâna viitoare.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.