Staful echipei naţionale a României a transmis un mesaj public înaintea jocurilor cu Kosovo şi Elveţia din preliminariile EURO 2024.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“În preajma acestor partide extrem de importante pentru obiectivul nostru comun, calificarea României la EURO 2024, adresăm rugămintea către conducătorii de cluburi, agenţii şi jurnaliştii ce fac parte din familia fotbalului românesc de a înlesni jucătorilor naţionalei posibilitatea să se concentreze total la miza acestor meciuri.

Ştim că suntem în perioadă de transferuri la nivel de club, înţelegem deplin interesul profesional al tuturor, dar suntem convinşi că obiectivul calificării la EURO 2024 este unul comun şi de aceea facem apel la unitate şi coeziune, cu atât mai mult cu cât, prin îndeplinirea acestuia, toată familia fotbalului românesc va avea de câştigat”, este mesajul postat pe site-ul FRF.

Naţionala României întâlneşte vineri Kosovo, la Pristina, şi luni Elveţia, la Lucerna, în preliminarile Euro 2024.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.