Sportul britanic l-a omagiat pe regele Charles al III-lea, sâmbătă, în ziua în care a fost încoronat. Jucătorii s-au aliniat şi imnul naţional a fost intonat înaintea meciurilor de fotbal şi de crichet din Marea Britanie, relatează bbc.com.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Au fost momente de omagiu şi la partidele de rugby. Startul acestora a fost devansat pentru ca fanii să se bucure de încoronare.

Nu peste tot s-a respectat însă omagiul. Fanii echipei Liverpool au huiduit în timpul intonării imnului, la meciul cu Brentford.

Ceremonii speciaale au fost şi la reuniunea ecvestră Newmarket şi la Badminton Horse Trials. La Badminton Horse Trials, ziua de dresaj a început la ora locală 08:00 şi a fost întreruptă la ora 10:15, pentru ca spectatorii să poată urmări încoronrea regelui pe ecrane mari. Competiţia s-a reluat la ora locală 12:45.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.