Sporting Club Lokeren, grupare fondată în 1923, va intra în faliment, după ce proprietarul Louis De Vries a eşuat în încercarea de a găsi investitori care să salveze gruparea aflată într-o gravă criză financiară, informează lequipe.fr.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Spre marele meu regret şi marea mea tristeţe, trebuie să vă informez că, în ciuda tuturor eforturilor depuse până ieri, nu am reuşit să atragem la timp investitorii necesari pentru a respecta termenul de reînnoire a licenţei şi pentru a asigura continuitatea", a declarat De Vries.

Sfertfinalistă în Cupa UEFA, în 1981, Lokeren, echipă clasată pe ultimul loc în liga a doua belgiană înaintea întreruperii competiţiilor din cauza pandemiei de coronavirus, şi-a văzut retrasă licenţa de club profesionist la începutul lunii, de către federaţia belgiană (URBSFA).

Clubul spera să găsească banii necesari pentru a-şi achita datoriile care, potrivit presei belgiene, sunt estimate la 5 milioane de euro, demers fără succes însă.

"După o evaluare amănunţită a trebuit să decidem că avocatul nostru va accepta decizia în faţa instanţei comerciale de azi", a spus De Vries.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.