Casa din Hauts-de-Seine a starului argentinian al echipei PSG, Angel Di Maria, a fost spartă, duminică, în prezenţa familiei sale, dar "nu a existat violenţă", a declarat o sursă apropiată dosarului, pentru AFP.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Potrivit primelor elemente ale anchetei Brigăzii pentru reprimarea banditismului (BRB), familia jucătorului argentinian a fost prezentă, dar "nu s-a întâlnit" cu spărgătorii, a explicat sursa citată.

Şi familia căpitanului formaţiei PSG, brazilianul Marquinhos, a fost victima unui jaf, duminică seară. Incidentul nu a avut loc acasă la jucător, ci la membrii familiei sale din Yvelines, un departament vecin al Hauts-de-Seine.

Această spargere, în prezenţa familiei, inclusiv a tatălui jucătorului parizian, a avut loc cu "violenţă", a declarat pentru AFP o sursă apropiată anchetei.

Familia fundaşului PSG a fost jefuită, duminică seară, la fel casa coechipierului său, Angel Di Maria, în timp ce ei erau pe teren şi jucau în meciul cu FC Nantes.

Di Maria a aflat vestea în timpul meciului şi a fost imediat înlocuit de Maurico Pochettino, pentru a putea fi alături de soţia şi de copiii săi. În cazul lui Marquinhos, mass-media franceză evocă sechestrarea unui părinte timp de patruzeci de minute, pe lângă violenţe psihologice.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.