Tehnicianul formaţiei Internazionale Milano, Luciano Spalletti, s-a declarat, duminică seară, agasat de problema atacantului Mauro Icardi, care a revenit la antrenamentele echipei, deşi nu a fost folosit la meciul cu Lazio.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Să trebuiască să negociezi cu un jucător pentru a evolua şi a purta tricoul lui Inter este umilitor. Trebuie să trimit un mail avocaţilor săi înainte de a-l convoca?. Mauro Icardi nu a evoluat cu Lazio din cauza comportamentului său, este normal să joace alţii. Este o chestiune de credibilitate. Trebuie să dai dovadă de respect şi să ai un comportament corect în vestiare. Profesionialismul, respectul şi disciplina sunt primordiale", a declarat Spaletti.

Formaţia Lazio Roma, cu fundaşul Ştefan Radu rezervă, a învins, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0, echipa Internazionale Milano, în etapa a 29-a a campionatului Italiei.

Unicul gol al meciului a fost marcat de Sergej Milinkovic-Savic în minutul 13.

Lazio a urcat pe locul 5 în clasament, cu 48 de puncte, în timp ce Inter este pe 3, cu 53 de puncte, la 10 puncte de Napoli, ocupanta poziţiei secunde.

Lider în Serie A este Juventus, cu 78 de puncte.

Mauro Icardi este în conflict cu Inter Milano, după ce a refuzat prelungirea contractului. De atunci, el a pierdut banderola de căpitan. Icardi nu a mai jucat din 9 februarie.

 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.