Noul preşedinte al CSU Craiova, Sorina Cârţu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că nu mai doreşte să fie antrenor şi că nu se va implica în deciziile tehnice ale echpei pregătite de Devis Mangia

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Sunt într-o postură nouă, o postură organizatorică. Este o postură nouă pentru mine, am o experienţă foarte mare în ceea ce priveşte fotbalul. Sunt aproape 45 de ani, 15 ani ca fotbalist, aproape 30 ca antrenor şi cred că din ceea ce am învăţat în această periodă pot să transmit în această poziţie de preşedinte al clubului. La început, încă nu le stăpânesc aşa, pe toate, şi în sunt în perioada în care încep să învăţ ceea ce legitimează această poziţie. În discuţiile pe care le-am avut cu patronul Mihai Rotaru, el şi-a pus punctul de vedere, şi eu l-am spus şi am stabilit ceea ce vrem să facem împreună. Este un club care a evoluat foarte mult în perioada 2013 - 2019, a plecat din liga a doua, a construit totul de la zero, organizarea clubului, organizarea unei echipe de fotbal şi treptat, treptat s-au obţinut nişte rezultate care îi conferă la momentul actual o anumită poziţie, zic eu una de frunte sau bună, foarte bună în fotbalul românesc şi pe care trebuie să o ducem mai departe, să încercăm să o îmbunătăţim, cu rezultate mult mai bune şi cu trofee mult mai multe. Vreau să mă respectaţi, cum şi eu vă promit că vă voi respecta. Adică să văd ştiri cât se poate de adevărate. Nu am niciun fel de ingerinţe tehnice la acest club, toate deciziile tehnice, toate responsabilităţile tehnice ale echipei sunt ale antrenorului Devis Mangia şi nu aş vrea să văd nu ştiu ce comentarii. Eu am anunţat de acum doi ani jumătate, trei, că nu mai vreau să fiu pe banca tehnică, că nu o să mai fiu niciodată pe banca tehnică, nu o să mai fiu niciodată antrenor şi vreau să credeţi acest lucru şi să respectaţi ceea ce spun. Sunt în club pentru a apăra interesele acestui club, pentru a apăra imaginea acestui club, pentru a face o strategie în ceea ce priveşte interesele clubului pentru a se obţine un rezultat maxim", a declarat Cârţu.

Fostul fotbalist şi antrenor Sorin Cârţu a fost numit, luni, preşedintele clubului Universitatea Craiova. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.