Sorana Cîrstea, locul 38 WTA, a învins-o, marţi, cu scorul de 6-2, 6-2, pe jucătoarea cehă Petra Kvitova, locul 19 WTA şi cap de serie numărul 20, calificându-se în turul al doilea al Australian Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cîrstea s-a impus după un meci de o oră şi 11 minute şi va evolua în manşa următoare cu Kristina Kucova din Slovacia, locul 96 WTA.

Într-un alt meci din turul I, Irina Begu, locul 64 WTA, a dispus, cu scorul de 2-6, 7-5, 6-3, de franţuzoaica Oceane Dodin, locul 85 WTA, după o partidă care a durat două ore şi 37 de minute.

Begu va juca în faza următoare cu belgianca Elise Mertens, locul 26 WTA şi cap de serie numărul 19.

Calificarea în turul al doilea este recompensată la primul grand slam al anului cu un premiu de 154.000 de dolari australieni (97.210 euro) şi cu 70 de puncte WTA.

Luni, în prima zi a competiţiei, au mai acces în manşa a doua Jaqueline Cristian şi Elena-Gabriela Ruse. Dintre românce, doar Irina Bara a fost eliminată.

La ora transmiterii acestei ştiri, Simona Halep dă piept în prima manşă cu poloneza Magdalena Frech.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.