Antrenorul echipei Manchester United, Ole Gunnar Solskjaer, s-a declarat foarte mulţumit de jucătorii săi după victoria cu AS Roma, scor 6-2, din turul semifinalelor Ligii Europa.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Nu cred că suntem deja în finală, dar am făcut treabă bună. Am jucat bine, deşi cei de la AS Roma au mari calităţi. Au marcat din două ocazii avute. Dar eu sunt foarte mulţumit de jucătorii mei, mai ales că am făcut o a doua repriză foarte bună. Am concretizat majoritatea ocaziilor avute şi sunt foarte mulţumit", a declarat Solskjaer.

La rândul său, antrenorul echipei AS Roma, Paulo Fonseca, a afirmat că eşecul este usturător: "Èste greu să vorbeşte despre acest blackout, am venit după pauză fără agresivitate şi am greşit mult. După golul trei marcat de ei, nu am mai avut forţa mentală de a reacţiona. Eu sunt singurul responsabil atunci când e vorba de un eşec. Vom vedea dacă voi mai rămâne la Roma".

Formaţia Manchester United a învins, joi seară, pe teren propriu, cu scorul de 6-2, echipa AS Roma, într-un meci din prima manşă a semifinalelor Ligii Europa, în care a revenit de la 1-2.

Au marcat: Fernandes ‘9, ’71 (penalti), Cavani ’48, ’64, Pogba ’75, Greenwood ‘86 / Pellegrini ’15 (penalti), Dzeko ‘34

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.