Reprezentativele Slovaciei şi Scoţiei s-au calificat, joi seară, la Campionatul European de fotbal, câştigând confruntările de baraj cu Irlanda de Nord, respectiv cu Serbia.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Slovacia a învins Irlanda de Nord, adversară a României în grupele Ligii Naţiunilor, scor 2-1 după prelungiri. Meciul s-a disputat la Belfast, iar golurile au fost înscrise de Kucka ‘17 şi Duris ‘110 pentru învingători, respectiv Skriniar ’88 (autogol) pentru gazde.

Scoţia a câştigat la loviturile de departajare barajul din deplasare cu Serbia, scor 5-4. La finalul prelungirilor, scorul era 1-1 (goluri Jovic ’90 pentru Serbia şi Christie ’52 pentru Serbia). La loviturile de departajare, pentru Scoţia au înscris Griffiths, McGregor, McTominay, McBurnie şi McLean. Pentru Serbia au marcat Tadic, Jovic, Gudelj şi Katai, iar Mitrovic a ratat.

Echipa Slovaciei va juca în grupa E la Campionatul European, cu Spania, Suedia şi Polonia.

Scoţia va evolua în Grupa D, cu Anglia, Croaţia şi Cehia.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.