Americanca Sloane Stephens, locul 6 WTA şi cap de serie numărul 4, a fost învinsă, duminică, de germana Tatjana Maria, locul 62 WTA, în turul al treilea al Miami Open.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Maria a întrecut-o pe deţinătoarea trofeului, cu scorul de 6-3, 6-2, după un meci care a durat o oră şi 33 de minute. În faza următoare, germana va evolua cu cu Marketa Vondrousova din Cehia, locul 59 WTA, care a învins-o, cu scorul de 6-4, 7-6 (1), pe belgianca Elise Mertens, locul 14 WTA şi cap de serie numărul 16.

Stephens era pe partea de tabloul a Simonei Halep, pe care o putea întâlni în semifinale.

Tot în semifinale ar putea juca împotriva Simonei Halep sportiva cehă Karolina Pliskova, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 5. Pliskova este jucătoarea cel mai bine clasată rămasă pe jumătatea inferioară a tabloului feminin de simplu de la Miami, după Halep.

Karolina Pliskova a avut nevoie de două ore şi 36 de minute şi de trei seturi, scor 6-7 (3), 6-1, 6-4, pentru a trece de franţuzoiaca Alize Cornet, locul 63 WTA, în turul al treilea. 

În faza următoare, jucătoarea cehă va da piept cu Iulia Putinţeva din Kazahstan, locul 44 WTA.

Halep va evolua, luni, nu înainte de ora 22.00, în optimi, cu americanca Venus Williams, locul 43 WTA. Dacă va trece de sora Serenei Williams, jucătoarea română va evolua în sferturi cu învingătoarea dintre chinezoaicele Yafan Wang, locul 50 WTA, şi Qiang Wang, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 18.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.