Canotorii Simona Radiş şi Mugurel Semciuc au fost desemnaţi cetăţeni de onoare ai municipiului Botoşani, evenimentul având loc în pădurea “Codrii de Aramă”, la începutul săptămânii.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Cetăţeni de onoare ai Botoşaniului! În cadrul unui eveniment ce s-a desfăşurat în pădurea "Codrii de Aramă" - Lacul cu Nuferi din Ipoteşti, campioana Olimpică Simona Radiş şi vicecampionul Olimpic Mugurel Semciuc au fost desemnaţi cetăţeni de onoare ai municipiului Botoşani”, se arată pe pagina de Facebook a FR Canotaj.

La eveniment au fost prezenţi şi sportivii Viviana Bejinariu şi Vlad Aicoboae, care la rândul lor au primit diplome de excelenţă din partea Consiliului Judeţean.

Invitată de onoare a fost Elisabeta Lipă, Preşedintele Federaţiei Române de Canotaj, deja cetăţean de onoare al Botoşaniului.

Simona Radiş a devenit campioană olimpică la Tokyo, la proba de dublu vâsle feminin.

Mugurel Semciuc a dobândit medalia de argint la Jocurile Olimpice de la Tokyo, la proba patru rame.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.