Simona Halep a fost votată cea mai valoroasă jucătoare din întâlnirile care au avut loc săptămâna trecută în FedCup, într-o anchetă efectuată pe contul oficial de Twitter al competiţiei.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Cu două victorii în faţa jucătoarelor din Cehia, la simplu, Halep a strâns 63 la sută din voturi, fiind urmată de australianca Ashleigh Barty (21 la sută), cu două puncte şi "jumătate" (a jucat şi dublu) în întâlnirea cu SUA, de britanica Johanna Konta (10), cu patru victorii în Grupa I a Zonei Euro-africane, şi de Bianca Andreescu (6), care a adus două puncte Canadei, în întâlnirea cu Olanda, din Grupa Mondială II.

De asemenea, o contrascurtă a Simonei Halep din meciul cu Karolina Pliskova a fost desemnată cea mai frumoasă lovitură a week-end-ului de FedCup.

 

România a învins Cehia, la Ostrava, cu scorul de 3-2, obţinând biletele pentru semifinale, fază în care Simona Halep şi coechipierele ei vor da piept cu Franţa. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.