Simona Halep, locul 3 WTA, va evolua, sâmbătă, cu Lesia Ţurenko din Ucraina, locul 27 WTA, în turul al treilea al turneului de la Roland Garros.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Ţurenko a învins-o, vineri, cu scorul de 5-7, 7-5, 11-9, pe Aleksandra Krunici din Serbia, locul 76 WTA, după un meci de peste trei ore de joc efectiv, dar care s-a disputat pe parcursul a două zile.

Această partidă a fost întreruptă, joi, la scorul de 5-7, 7-5, 6-6, din cauza întunericului, şi reluată vineri. Joi, Krunici a ratat o minge de meci, la scorul de 6-5 în decisiv, apoi arbitrul a decis întreruperea întâlnirii, după ce Ţurenko a egalat.

Halep conduce cu scorul de 7-0 în întâlnirile directe, ultimele având loc în acest an, scor 6-2, 6-3, la Doha, în optimi, şi 6-3, 7-5, la Dubai, în aceeaşi fază.

Primele lor patru întâlniri au avut loc în 2014, când Ţurenko i-a luat româncei singurul set, la Wimbledon, şi anterior, iar a cincea s-a desfăşurat la ediţia din 2018 a turneului de la Cincinnati, când Halep s-a impus în sferturi, cu 6-4, 6-1.

Simona Halep, locul 3 WTA, a învins-o, joi, cu scorul de 6-4, 5-7, 6-3, pe poloneza Magda Linette, locul 87 WTA, calificându-se în turul al treilea al French Open. 

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.