Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, va evolua, duminică, de la ora 20.00, cu Katerina Kozlova din Ucraina, locul 114 WTA, venită din calificări, în turul al treilea al turneului de categorie Premier Mandatory de la Indian Wells.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul este primul pe arena centrală de la Indian Wells Tennis Garden.

Halep va evolua în premieră în circuitul WTA cu ucraineanca de 25 de ani.

În turul al doilea, Kozlova a învins-o, sâmbătă, cu scorul de 6-4, 2-6, 6-0, pe Aliaksandra Sasnovici din Belarus, locul 34 WTA şi cap de serie numărul 31, după un meci de o oră şi 45 de minute.

La rândul ei, Simona Halep, acceptată direct în turul al doilea, a întrecut-o, cu scorul de 6-2, 6-4, pe Barbora Strycova din Cehia, locul 50 WTA.

Tot duminică, Raluca Olaru şi croata Darija Jurak evoluează şi ele la dublu, în turul al doilea, cu perechea Kirsten Flipkens / Johanna Larsson (Belgia/Suedia). Acest meci este al treilea pe terenul 5 (partidele încep la 20.00), după o întâlnire se simplu masculin şi una de dublu feminin.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.