Simona Halep a revenit, joi, în ţară, după ce a participat la Australian Open. Ea a afirmat că i-a trecut dezamăgirea după înfrângerea suferită în faţa Serenei Williams.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Au fost dificile acele 14 zile de la început, pentru că a trebuit să stăm în cameră, dar am avut posibilitatea de a ieşi patru ore pe zi, ceea ce a fost foarte bine. A fost o deplasare greuţă, dar mă bucur tare mult că am reuşit totuşi să fac sferturi. Eram obişnuită de anul trecut, când am stat numai la hotel şi la teren, dar 14 zile în care să nu faci nimic, nimic a fost dificil.

A trecut (n.r. - dezamăgirea după înfrângerea cu Serena Williams), sunt OK acum, o să învăţ ceea ce este de învăţat din acest meci, mă bucur totuşi că am făcut un rezultat bun, nu pot să spun că e un rezultat mic un sfert de finală la un grand slam, primul din an, aşa că sunt OK.

(n.r. - dacă se va retrage Serena după ce a fost eliminată în semifinale) Nu ştiu, nu am apucat să citesc, nu cred că se va retrage, va mai juca.

Serviciul din meciul cu ea nu m-a ajutat aproape deloc şi cred că faptul că am fost destul de negativistă, negativă - nu ştiu cum se zice, sunt prea obosită - faptul că am fost cu o atitudine negativă nu m-a ajutat atât de mult.

Cred că Osaka va câştiga turneul, are şi Brady şansa ei, dar Osaka o să câştige cu experienţa.

În mod normal aşa a rămas (n.r. - să joace la Dubai), vreau să mă odihnesc un pic, am nevoie de câteva zile de odihnă şi după voi vedea.

Cu Swiatek a fost o tenisune în plus,pentru că am pierdut cum am pierdut la Roland Garros şi am dorit să fac lucrurile mai bine şi am reuşit să joc mult mai bine.

Am vorbit cu mai mulţi sportivi (n.r. - despre perioada carantinei) şi toţi au spus că a fost o perioadă dificilă în acele 14 zile, dar totuşi trebuie să fim recunoscători că s-a desfăşurat acest grand slam, ceea ce nu a fost uşor nici pentru organizatori. A fost <lockdown> total şi nu am mai putut să ieşim din camere, a fost dificil pentru că am început într-o atmosferă şi eu am terminat într-o altă atmosferă. Am înţeles că acum o să fie spectatori. Sunt dificile aceste momente, dar nu putem să ne plângem, totuşi avem condiţii bune. A fost foarte frumos (n.r. - cu spectatori), a fost o energie frumoasă şi chiar am simţit lipsa publicului foarte tare, anul trecut.

După turneele de la Dubai şi Doha, Darren o să vină şi o să petreacă mai mutl timp în Europa, pentru că e greu cu mersul înapoi, în Australia", a spus Halep, la Aeroportul Internaţional Henri Coandă. 

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 2, a fost învinsă, marţi, cu scorul de 6-3, 6-3, de Serena Williams, locul 11 WTA şi cap de serie numărul 10, în sferturile de finală ale Australian Open.

În meciul următor, din semifinale, Serena Williams a fost învinsă, cu scorul de 6-3, 6-4, de japoneza Naomi Osaka, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3.

Osaka va juca finala, sâmbătă, cu americanca Jennifer Brady, locul 24 WTA şi cap de serie numărul 22.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.