Simona Halep a postat, joi, pe Facebook, un mesaj de mulţumire pentru Daniel Dobre, alături de care a obţinut succese în acest an, ea notând că încheie colaborarea cu antrenorul “cu un trofeu la Wimbledon şi o mare prietenie”.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

“Daniel, vreau să îţi mulţumesc pentru tot ce ai făcut pentru mine în acest an. (De fapt, pentru anii mulţi în care ai fost alături de mine) Pentru munca grea, răbdarea şi încrederea în mine. Ne încheiem colaborarea cu un trofeu la Wimbledon şi o mare prietenie… nu puteam cere mai mult! Îţi doresc numai bine şi cine ştie, poate viitorul ne mai rezervă un capitol”, a scris Halep.

Daniel Dobre era antrenorul Simonei Halep din luna martie.

În septembrie, Simona Halep a anunţat că din sezonul viitor va relua colaborarea cu antrenorul australian Darren Cahill, care a pregătit-o din 2015 până în 2018.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.