Simona Halep a declarat, miercuri, după ce s-a calificat în semifinalele Miami Open că este dificil să revină pe locul I WTA, deoarece trebuie să câştige turneul din Florida. Însă Simonei Halep îi este suficientă o calificare în finală pentru a redeveni numărul 1 mondial

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Să joc din nou în semifinale este o mare provocare, pot face cel mai bun rezultat al meu aici, să joc finala, dar va fi un mare meci în turul următor. Voi pregătită, voi încerca să mă bucur de joc în faţa acestui frumos public, pe acest frumos teren, este întodeauna o plăcere să revin aici. Este departe (n.r. - locul I WTA), trebuie să câştig acest turneu, nu o să mă gândesc la asta. Dacă joc bine, dacă joc cel mai bun tenis, am şanse mai bune să redevin numărul 1 din nou, dar nu este în mintea mea, vreau doar să-mi găsesc ritmul, să-mi găsesc cel mai înalt nivel, să joc cât de bine pot", a declarat Halep, la interviul de pe teren, după meciul din sferturi.

Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 2, a învins-o, miercuri, cu 6-4, 7-5, pe jucătoarea chineză Qiang Wang, locul 18 WTA şi cap de serie numărul 18, calificându-se pentru a doua oară în semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Miami. 

În faza următoare, Halep va evolua cu învingătoarea dintre jucătoarele cehe Karolina Pliskova, locul 7 WTA şi cap de serie numărul 5, şi Marketa Vondrousova, locul 59 WTA.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.