Simona Halep a declarat, miercuri, după victoria cu Lesia Ţurenko, că nu obişnuieşte să se certe cu arbitrii. Ea a făcut referire la un punct strigat aut de arbitrul de linie şi corectat de arbitrul de scaun. Punctul i-a aparţinut Lesie Ţurenko, dar Halep se aştepta să se repete, însă arbitrul de scaun a considerat că Halep a lovit mingea înainte de a fi anunţată decizia de la linie. Ţurenko a egalat cu acel punct la 4, în setul al doiela.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"Pe moment ai senzaţia că toul este contra ta, dar m-am calmat şi am zis că a avut dreptate. De obicei nu mă cert cu arbitrii, încerc să rămân calmă şi încerc să înţeleg ceea ce se întâmplă. Am avut senzaţia că a strgat înainte să lovesc eu mingea şi ştiu că atunci se repetă. Oricum, nu am avut şansa să o dau în teren şi nu m-am mai gândit la asta după ce m-am aşezat pe scaun", a declarat Halep, la microfonul Digi Sport.

În interviul acordat pe teren, Halep a spus că devine din ce în ce mai puternică din punct de vedere psihic, dar recunoaşte că este în acelaşi timp din ce în ce mai obosită, după ce a jucat opt meciuri în 12 zile, din care a câştigat şapte.

"Sunt mulţumită pentru că nu a fost uşor să joc azi, vântul a fost dificil de controlat. Am vrut să fiu concentrată la fiecare minge, am ştiut că trebuie să lupt împotriva ei, am făcut-o bine şi sunt fericită că am putut să trec mai departe în turneu. Cred că devin mai puternică zi de zi din punct de vedere psihic. Am fost puţin supărată că am pierdut acea finală, după ce am condus, dar venind aici şi câştigând două meciuri, mi-am recăpătat încrederea. Zi de zi devin mai bună, deşi în acelaşi timp devin obosită mai mult. Meciul următor va fi unul dificil, ambele lovesc tare mingea, trebuie să fiu puternică pe picioare. Voi vedea, voi avea destul timp să mă recuperez până mâine, cred că o să mă uit puţin la meci diseară, dar cred că mai bine mă relaxez", a afirmat ea.

Întrebată despre faptul că în tribune s-a aflat ambasadorul României în Emiratele Arabe Unite, Alexandru Măcelaru, Halep a spus: "Este o onoare, vă mulţumesc că aţi venit şi a fost frumos să joc în faţa dumneavoastră şi să câştig."

Simona Halep, locul 2 WTA şi cap de serie numărul 3, a învins-o, miercuri, cu scorul de 6-3, 7-5, pe ucraineanca Lesia Ţurenko, locul 23 WTA, calificându-se în sferturile de finală ale turneului de categorie Premier 5 de la Dubai.

În sferturi, Simona Halep va evolua cu învingătoarea din partida Belinda Bencic (Elveţia), locul 45 - Arina Sabalenka (Belarus), locul 9 WTA. Această întâlnire se va disputa după ore 19.00.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.