Simona Halep, locul 5 WTA, cap de serie numărul 5 şi deţinătoarea trofeului, va evolua luni dimineaţă, nu mai devreme de ora 05.30, în turul trei la Indian Wells, unde o va întâlni pe Ekaterina Makarova, locul 32 WTA şi cap de serie numărul 30.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

Meciul dintre Halep şi Makarova este ultimul programat duminică seară la Indian Wells (luni dimineaţă în România) pe terenul 1.

Halep şi Makarova s-au mai întâlnit de trei ori până în prezent, românca fiind în avantaj, scor 2-1. În sferturile de finală ale ediţiei din februarie trecut a turneului de la Dubai, Halep a câştigat cu 6-3, 1-6, 7-5, după ce cu o lună înainte pierduse în faţa rusoaicei, cu scorul de 4-6, 0-6, în sferturile de finală ale turneului Australian Open. Românca a câştigat şi prima partidă pe care ele au disputat-o, scor 6-1, 7-6 (6), în sferturile de finală ale turneului de la New Haven.

Evenimente

12 iunie - Maratonul Energiei. Parteneri: ACUE, Hidroelectrica
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Depozitarul Central, Infinity Capital Investments, ROCA Industry, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield, Globalworth, Imobiliare.ro, Nordis, Meta Estate

În programul de duminică, de la Indian Wells, figurează şi Monica Niculescu, care va evolua în primul meci de pe terenul 2, de la ora 20.00, în turul trei, cu poloneza Agnieszka Radwanska, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 3.

Niculescu şi Radwanska s-au mai întâlnit de trei ori, scorul fiind de  2-1 pentru poloneză. Radwanska a câştigat ultima lor partidă, cu 7-5, 6-1, disputată, la 23 februarie, în optimile de finală ale Qatar Open. Românca s-a impus anul trecut, în semifinalele turneului de la Nottingham, scor 5-7, 6-4, 6-0. Cu scorul de 6-4, 6-2 pentru sportiva aflată acum pe locul 3 WTA s-a încheiat primul meci pe care ele l-au jucat, în 2009, în primul tur al turneului de la Linz.

Tot în primul meci, dar pe terenul 5, de la ora 21.00, va evolua şi perechea Horia Tecău/Jean-Julien Rojer (România/Olanda), cap de serie 1, care va întâlni în runda inaugurală cuplul polonez Lukasz Kubot/Marcin Matkowski.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.