Simona Halep a plecat, marţi, în Australia şi a declarat că are aşteptări mari înaintea primului grand slam al anului.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost o semivacanţă, pentru că m-am antrenat din greu o perioadă destul de lungă, dar a fost foarte bine că am stat acasă. Sunt pregătită psihic şi fizic, sunt bucuroasă că putem să plecăm, putem să călătorim, să jucăm un grand slam foarte important. Bine, toate sunt importante, dar la început de an e bine că putem să trecem peste micile probleme şi să jucăm. (n.r. - dacă îi e dor de Darren Cahill) Da, mi-e dor şi mi-e dor să ne reunim, să fim toţi în echipă şi să muncim. Crăciunul l-am mai făcut acasă, în ultimii trei ani am preferat să rămân acasă şi să-l petrec cu părinţii. Dar este pentru prima dată când fac revelionul şi stau acasă în ianuarie după vreo 15 ani. La Adelaide este acelaşi regim precum cel pe care îl au toţi ceilalţi în Melbourne, este aceeaşi carantină, avem voie doar la terenul de tenis, patru sau cinci ore pe zi, în rest va trebui să fim carantinaţi în camere fiecare. Nu o să fie uşor, dar putem să facem aceste cinci ore de antrenament şi o să însemne mult. Mi-am luat şi cărţi, şi filme, reviste... Ca de fiecare dată când plec la un turneu, am aşteptări destul de mari pentru că sunt la un nivel foarte înalt de mult timp şi consider că dacă mă antrenez şi mă pregătesc cum o fac mereu am o şansă să joc bine. Dar în aceste condiţii diferite, cu trei, patru luni de pauză o să fie un pic mai dificil, dar sunt pregătită pentru orice", a declarat Halep, la Aeroporul Internaţional Henri Coandă.

Australian Open va avea loc între 8 şi 21 februarie. Halep va ajunge la Adelaide şi va intra în carantină până la 31 ianuarie, apoi va participa la un turneu WTA 500 înaintea primului grand slam al anului.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.