Simona Halep a obţinut, luni, prima victorie în calitate de numărul 1 mondial, în meciul cu sportiva franceză Caroline Garcia, din etapa I a Grupei Roşii a Turneului Campioanelor. Românca a declarat după partidă că acest succes o ajută să alunge presiunea locului din clasamentul WTA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

"A fost un meci mare, cred că am jucat cel mai bun tenis. Nu e uşor să joci împotriva Carolinei, m-a bătut la Beijing, dar am mai jucat şi la Toronto şi am avut acel meci în minte. Am jucat bine, mă simt bine la Singapore şi vă mulţumesc tuturor pentru că aţi venit să mă urmăriţi. Este prima dată când vin aici ca numărul 1 mondial şi mă bucur că am putut să câştig acest meci şi să alung presiunea. Mă bucur de această poziţie şi sper ca în următorul meci să joc chiat mai bine decât azi. Am muncit mult la serviciu după US Open. Astăzi am servit bine şi asta m-a ajutat să câştig", a declarat Simona Halep, în interviul de pe teren.

Simona Halep, locul I WTA, a învins-o, luni, cu scorul de 6-4, 6-2, pe sportiva franceză Caroline Garcia, locul 8 WTA, în primul meci din cadrul Grupei Roşii a Turneului Campioanelor de la Singapore.

Evenimente

30 mai - Maratonul Fondurilor Europene. Parteneri: BCR, BRD, CEC
12 iunie - Maratonul Energiei
13 iunie - Eveniment Profit: Piața de Capital.forum - Provocări pentru dezvoltarea piețelor și creșterea lichidității, Ediția a IV-a. Parteneri BCR, BVB, CEC Bank, Infinity Capital Investments, Sphera, Teraplast
17 iunie - Eveniment Profit.ro: Piaţa imobiliară românească sub spectrul crizei occidentale. Ediţia a IV-a. Parteneri: 123Credit, Cushman and Wakefield

În meciul al doilea al grupei se vor întâlni ucraineanca Elina Svitolina, locul 4 WTA şi daneza Caroline Wozniacki, locul 6 WTA. Halep îşi va cunoaşte adversara de miercuri în funcţie de rezultatul acestei partide.

Victoria de luni, a patra consecutivă la debutul ei la Turneul Campioanelor, îi asigură Simonei Halep un premiu de 263.000 de dolari şi 250 de puncte WTA.

Halep este pentru a patra oară consecutiv calificată la Turneul Campioanelor, prima dată ca principală favorită. Ea a fost finalistă la prima participare, în 2014, când a pierdut în ultimul act în faţa americancei Serena Williams, iar la următoarele două ediţii nu a trecut de faza grupelor.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.