Simona Halep, locul 3 WTA şi cap de serie numărul 1, este direct acceptată în turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Doha. În optimi, ea va evolua cu învingătoarea din meciul Caroline Garcia (Franţa), locul 19 WTA - Lesia Ţurenko (Ucraina), locul 24 WTA.

Distribuie pe Facebook Distribuie pe Twitter Distribuie pe Email

În sferturi, dacă se califică, Halep ar putea da piept din nou cu australianca Ashleigh Barty, locul 13 WTA, în faţa căreia a pierdut la Syndey, în semifinale cu daneza Caroline Wozniacki, locul 10 WTA, sau cu ucraineanca Elina Svitolina, locul 7 WTA, iar în finală cu Karolina Pliskova din Cehia, locul 5 WTA, sau cu germana Angelique Kerber, locul 6 WTA, sau cu olandeza Kiki Bertens, locul 8 WTA.

Pe tabloul principal este şi Mihalea Buzărnescu, locul 29 WTA, care o are ca adversară în primul tur pe letona Jelena Ostapenko, lcoul 22 WTA.

Halep şi Buzărnescu sunt pe aceeaşi parte a tabloului şi se pot întâlni în semifinale.

Turneul de la Doha începe luni.

viewscnt
Urmărește-ne și pe Google News

Articolul de mai sus este destinat exclusiv informării dumneavoastră personale. Dacă reprezentaţi o instituţie media sau o companie şi doriţi un acord pentru republicarea articolelor noastre, va rugăm să ne trimiteţi un mail pe adresa abonamente@news.ro.